top of page

Den professionelle virksomhedspodcaster

Hos Virksomhedspodcast tilbyder indehaver Karina Jensen at løse alle opgaver inden for podcast – både produktion og undervisning. Karina er professionel podcaster, der elsker at sætte lyd på sin passion, så den får opmærksomhed.

Virksomhedspodcast løser opgaver i hele Danmark og har kontor i Glostrup og i Haderslev.

🎧Brug din unikke stemme

🎧Del din passion og viden

🎧Skab din egen podcastkanal i samarbejde med virksomhedspodcast.dk

Produktion af professionelle podcasts

Du markedsfører din virksomhed ved at få dine kunder til at lytte på en helt ny måde. Podcast er nemlig en oplevelse, der er anderledes end noget andet medie.

Du kan vælge, at jeg står for hele processen, dvs. fra planlægning, optagelse, redigering til udgivelse. Du kan også vælge at blive undervist, så du bliver klædt på til selv – helt eller delvist - at producere podcasten.

Undervisning i professionel podcasting

Jeg underviser dig ud fra netop dine drømme og behov. Efter en uforpligtende samtale kan vi straks gå i gang. Du kan blive podcaster på 6 uger via mit onlineforløb. Du kan også vælge at deltage i enkelte kursusdage i mit kursuslokale og få et individuelt forløb.

Referencer

Hver eneste podcast er unik. Prøv at lytte til nogle af mine spændende podcast:

Camino Haderslev Næs - Virksomhedspodcast

Camino Haderslev Næs

Camino Haderslev Næs er en podcast, der er produceret i samarbejde med foreningen Camino Haderslev Næs. Produktionen er finansieret af landdistriktspuljen, hvor foreningen og  Virksom­heds­podcast sammen søgte om midler til konceptudvikling, optagelser og billeder til markedsføring.

Foreningen var selv værter på kanalen, og alle afsnit blev planlagt, koordineret og optaget efter foreningens ønsker.

Transformatortårnet ved Østerskoven, Haderslev

Transformatortårnet ved Østerskoven er en historisk podcastvandring i Østerskoven ved Haderslev i Sønderjylland. Fortæller

Nadia Schmidt-Larsen udviklede manuskript og ind­samlede de historiske elementer. Nadia indtaler selv hele fortællingen, og  Virksomheds­podcast faciliterede optagelserne, redigering og lyddesign.

Transformatortårnet ved Østerskoven.jpg
Business i fokus - Virksohedspodcast

Business i fokus

Business i fokus er en podcastkanal til selvstændige, iværksættere og virksomheder, der ønsker at medvirke i ét podcastafsnit om deres virksomhed, hvor lytterne får indblik i deres arbejde, fokusområder samt ydelser og services.

Virksomhedspodcast står for hele produk­tionen og markedsføringen. De medvirkende i afsnittet tilrettelægger selv indholdet og spørgsmålene.

Foredrag i Fokus

Foredrag i Fokus er en podcastkanal, hvor foredragsholdere er i studiet for at fortælle om deres foredrag. Kanalen bliver brugt til markedsføring og branding for bureauet ’Foredrag i Fokus’.

 

Ved hjælp af AI skrives der for hvert podcastafsnit blogindlæg, opslag til sociale medier og tekster til foredragskatalog. Virksomhedspodcast hjælper med redigering og valg af programmer til udvikling af markeds­føringsmaterialer.

Foredrag i fokus  - Virksomhedspodcast

Undervisning i professionel podcasting

Hver eneste podcastidé er unik. Det samme er værterne og initiativtagerne til deres podcast. Derfor tilpasses undervisning i podcasting gerne til dine behov og ønsker.

Virksomhedspodcast - undervisning
Virksomhedspodcast

Kristian Asmussen er tegner og kunstner. Med sin virksomhed Made by K.A. har han skabt et magisk univers af følelser og eventyr, herunder billeder og fortællinger fyldt med lys, mørke og mange farver. Fra sin personlige podcastkanal taler han direkte fra hjertet til sine følgere.​

Virksomhedspodcast har hjulpet Made by K.A. med at udvikle konceptet og give Kristian konstruktiv feedback og sparring på podcastoptagelserne.

Kirsten Hylleberg er pengementor og hjælper dig med at blive klogere på dig selv og dit forhold til penge.

Kirsten deltog i kurset ’Bliv podcaster på 6 uger’. Konceptudvikling er det første modul på kurset, og allerede efter dette modul vidste hun, hvad hun ville med sin podcast­kanal, nemlig optage livssamtaler med de 10 pengetyper som omdrejningspunkt.

​Efter de 6 uger havde hun sin podcastkanal klar og også en plan, som matchede hendes tekniske kompetencer og hendes koncept.

Virksomhedspodcast
Virksomhedspodcast.dk
Virksomhedspodcast

Grethe Smedegaard har efter kurset ’Bliv podcaster på 6 uger’ startet sin podcastkanal 'Hjertevarm Sundhed’.

Hun havde fra start en klar vision om, hvad hendes kanal skulle tilbyde lytterne. Hendes plan var at oprette et professionelt podcaststudie hjemme i privaten. Hun fik hurtigt styr på det udstyr, der leverede den bedste lyd til den vedkommende og gode optagelse.

’Jo bedre optagelse, jo mindre redigering bagefter’ – det var hun sig meget bevidst, og derfor kom Grethe godt og sikkert fra start.

bottom of page