top of page

Business i fokus med Nilsa Serrano: Eksperimenter med farver og former i A Sarees Story.

Nyt podcastafsnit fra Business i fokus er nu ude! Du kan lytte til Nilsa Serranos historie ved at klikke på linket herNilsa Serrano er gæst i podcasten "Business i fokus" som er optaget i samarbejde med Virksomhedspodcast.dk
Nilsa Serrano - gæst i podcasten "Business i Fokus"

Tag godt i mod A Sarees Story!


Nilsa Serrano er indehaver af A Sarees Story, hvor der er butik i Haderslev og en webshop. Her sælger hun forskellige designes lavet af indiske sarier. 🥻


Nilsa har en passion for lækre materialer og bruger "genbrugsstof" fra Indien til at skabe nye designs.


Hun samarbejder med en virksomhed i Indien for at hjælpe folk med at få en bedre levestandard ved at købe sareerer, som de indiske kvinder ikke længere bruger.


Kvaliteten af ​​tøjet bliver kontrolleret inden det bliver syet om, og alt genbrugsmateriale forsøges at blive brugt.


Nichekonceptet med farverige designs kan være overvældende for nogle, men det bliver godt modtaget, og når man først har købt et lækkert design i Nilsa's butik, kommer de fleste igen.


Nilsa har skabt et koncept med farverigt tøj til kvinder, der ønsker at eksperimentere med farver og former. Hun tilbyder en legende og inkluderende atmosfære, hvor kvinder kan prøve og opdage, hvad der passer dem.


Hun fokuserer på at skabe behagelige og smukke pasformer, der passer til forskellige kropsformer.


Wear it forward...

Nelsa ønsker at bevare sin forretning eksklusiv og personlig, og hendes tøj har alle en historie bag sig. Hun ønsker at skabe en bæredygtig og anderledes tilgang til forbrug. Dette koncept har tiltrukket en loyal kundebase til Nelsas butik. "Wear it forward" er en måde at give tøjet videre på efter brug.


Alt er gennemtænkt i A sarees storys koncept, og en vigtige detalje er også det håndlavet prisskilt. En lille folder med information og personlige touch.


Nilsa drømmer om at åbne endnu en butik andre steder i Danmark, for at nå flere af sine kunder rent geografisk.


Hos A sarees story bruges Instagram flittigt til at vise designs og stilarter. Nilsa giver ofte tips og tricks til at bruge hendes forskellige stiles - hele året rundt.


Målet er at ramme alle kvinder og være tæt på dem.


Der skal flere farver til i de danske garderober.

Hendes opfordring lyder: "Kom ind i butikken, prøv tøjet og få bekræftet eller afkræftet om det er noget for dig. Nu går vi mod efteråret og den mørke vinter med mere dystre farver. Der skal farver til."


Opfordringen er at tilføje farve og kulør til vinteren ved at bruge farverigt tøj. Designs er også lavet med henblik på vinterbrug. Farverig vinter er vigtig, da sommeren allerede er fyldt med farver.


Så næste gang du er i Haderslev, bør du helt sikkert svinge forbi Nilsas smukke butik. Og hvis du kan nå det, så tjek hendes hjemmeside ud. Der er masser af unika tøj, i smukke designs og styles.🎧Lyt til de andre afsnit i podcastserien "Business i fokus" 🎧

Business i fokus er en podcastkanal til selvstændige der ønsker at markedsføre sig gennem ét enkelt podcastafsnit.


Du har også mulighed for at købe et afsnit som en del af din markedsføring. Du kan læse meget mere om konceptet "Business i fokus" her.Nilsa Serrano er gæst i podcasten "Business i fokus" som er optaget i samarbejde med Virksomhedspodcast.dk
Nilsa Serrano er gæst i podcasten "Business i fokus"


Afsnit i podcastserien "Business i fokus" Mette Egelund - Skilt, og hvad så nu?

Liselotte Ellegaard - Kvinde, kend din værdi!

Nadine Andersen - Passioneret Marketingekspert


31 visninger0 kommentarer

Yorumlar


bottom of page