top of page
Blive podcaster på 6 uger

Bemærk at vi anbefaler at have en opdateret computer for at deltage på forløbet, da der er nogle tekniske krav til redigeringsudstyret, for at du kan få succes.

...jeg kan kun sige go go go hvis der sidder nogen og overvejer om de skal med på dit næste forløb... Karina holder jer i hånden hele vejen og hjælper jer hvis I møder udfordringer... Jeg gik fra at være meget i tvivl om jeg havde noget at tale om og faktisk være blevet sendt i tænkeboks af Karina til idag at være SÅ stolt af at jeg har udgivet min teaser på min kommende kanal og til at jeg er flyvende lige i øjeblikket takket være Karinas kursus. Så de allervarmeste anbefalinger herfra
 

- Grethe Smedegaard, november 2023

Podcaster på sin egen kanal "Hjertevarm Sundhed"

ER DU KLAR TIL AT SLIPPE DIN INDRE PODCASTER LØS?

Brænder du for at dele din passion og budskaber med andre? Er det at vidensdele om din branche, niche eller hobby det næste led i din markedsføring? Men har du holdt dig tilbage for at podcaste og positionere dig som fagnørd? Selvom du ved, at du med din viden, kan øge kendskabet til netop dig og de emner du brænder allermest for?

Fortæller du dig selv, at der ikke findes en mulig løsning på dine podcastbekymringer:

Hvordan finder jeg på indhold, der skaber værdi?

Hvordan finder jeg den rette stemme? Hvordan gør jeg mit podcast tiltrækkende for min målgruppe?
Hvordan sælger jeg mit produkt gennem podcasting?
Hvilke systemer skal jeg vælge?

Helt ærligt, der er simpelthen for mange forhindringer og det er nemmeste at lade være…

MEN!


Det er så sindssygt meget nemmere, end du tror!

Jeg har selv haft udskudt at begynde at podcaste og haft fokus på forhindringerne, inden jeg endelig fik mig taget sammen til at gå i gang med at podcaste. Og specielt det her med, at sige jeg gerne vil undervise andre i at starte en podcast, var den allerstørste forhindring.

Selvom jeg vidste, at det at podcast, lave interviews og have kontakt til kursisterne, er noget af det jeg synes er det allerfedeste i netop min verden.

Ikke nok med det, jeg vidste også, at podcasting simpelthen får dig til at skille dig ud fra mængden, at dine kunder hurtigere lærer dig at kende, og…

…du positionerer dig flere niveauer op indenfor dit felt.
Plus dine deltagere kan høre, sanse og mærke dig og dermed opbygger de hurtigere tillid til at sige “Ja” til dit forløb, kursus, workshop eller din uddannelse.

Hvorfor udsatte jeg det så?

Svaret er: Jeg kunne ikke overskue det, og jeg blev ved at tro på, at det tekniske var stressende.

Det var først, da jeg brød målet ned i lækre bidder, at jeg handlede på min drøm.

Nu hjælper jeg kursister på fuldtid, for det viste sig jo, at min hjerne havde været et benspænd for mig. Det tekniske var slet ikke så uoverskueligt, og indholdet kunne jeg udvikle hen over nogle dage.


Så nu vil jeg hjælpe dig til at få gennembrud med DIN podcastkanal.

Med “Bliv podcaster på 6 uger” lærer du alt, hvad du har brug for, for at tale dig ind i din kundes hjerte og lyst til indgå i betalte samarbejder og forløb.

Alle opgaver er spændende overskuelige bidder. Vi tager ét modul i ugen og du får tid til at fordybe dig optil næste modul, støttet af simple opgaver i arbejdshæftet.

Kurset er NETOP til dig, der er vidensformidler, coach, mentor, terapeut, fag-specialist, mega nørd, passioneret hobby-entusiastisk, underviser i noget kreativt, fysisk træner, behandler, historielærer og lignende…

…hvis du vil have gennembrud med PODCASTING i 2023?

Ved Karina Jensen:

Certificeret podcastproducer I Passioneret underviser 

I Iværksætter og virksomhedsejersiden 2017 I Dobbelt Professionsbachelor i Marketing og Management.

DET FÅR OG LÆRER DU

TEKNISKE KRAV til din PC

- Vi bruger softwareprogrammet HINDENBURG PRO. Det er vigtigt, at din computer lever op til de tekniske krav, for at kunne downloade og bruge programmet. Dvs. den skal have minium 4 GB ram og 750 MB fri harddiskplads. 
 

- Lydfiler fylder meget og kræver en del lagerplads/hukommelse - minium 20 GB skal være ledigt.

© Karina Jensen 2023 - CVR: 39000970 - 6100 Haderslev Fælledvej 8.
bottom of page