top of page

Susanne Andreasen – Struktur og system som vejen til frihed, glæde og mening

Opdateret: 19. feb.Business i fokus, virksomhedspodcast, podcast
Susanne Andreasen - Struktur og system som vejen til frihed, glæde og mening

Susanne Andreasen er indehaver af Allweb og arbejder som businessmentor, hvor hun blandt andet hjælper coaches, terapueter og behandlere.


I dette seneste afsnit af podcastkanalen "Business i fokus" deler Susanne ud af hvordan hun arbejder og hjælper netop selvstændige med at opbygge struktur og system i deres virksomheder, da hun af egen erfaring ved, at dette kan være vejen til frihed, glæde og mening i sit arbejdsliv som selvstændig.


Som Susanne selv siger i sit personlige podcasfsnit "Struktur og system som vejen til frihed, glæde og mening":

Jeg hjælper mine kunder, med at få flere kunder på en struktureret og overskuelig måde".


Mange års erfaring

Gennem mere end 25 år har Susanne været selvstændig med All-web. Hun startede som e-learning underviser og begyndte derefter at lave hjemmesider for sine kunder. Nu fungerer hun som erhvervsmentor for coaches, terapeuter og behandlere og hjælper dem med at skabe klarhed og overblik i deres virksomhed. Hun har gået hele vejen selv og ved hvad hun snakker om af egen erfaring. Erfaringerne har Susanne implementeret som grundfundamentet og hun har tilbyder sine afprøve arbejdsgange, strategier og metoder med sine kunder.


Og hun deler gerne ud, fordi hun er passioneret for at hjælpe andre i deres virksomheder. Det er noget af det der giver hende arbejdsglæde hver dag.


Webinar, masterclass og challenges på Facebook

Som sagt, så hjælper Susanne selvstændige og iværksættere med at skalere deres virksomheder, så de kan hjælpe flere kunder og samtidig have en stabil økonomi.


Gennem webinar, masterclass og online challenges er der i høj grad fokus på at opbygge selvtillid og selvværd hos iværksættere, så de kan se deres egen værdi og gå de veje de drømmer om.


Susanne har for længe siden spottet mulighederne for at være synlig på sociale medier og hjælper med at identificere gode historier og problemløsninger til deling til glæde for sine kunders kunder.


Som businessmentoren, der selv har erfaring som iværksætter, påpeger Susanne vigtigheden af at bruge metoder, der har virket for en selv, og at tilpasse dem til individuelle behov.


Hun oplever at nogen gange kan man opleve udfordringer med teknologi og spørgsmål om, hvorvidt der er plads til ens tilbud. Når udfordringerne og tvivlen melder sig, er det derfor særdeles nyttigt at have mentorer og lære af andres erfaringer. Og her kommer Susannes erfaring ind, og hun sætter ind med fokus på behovet for struktur og selvledelse i virksomheder.


Hun beskriver også sig selv som en der elsker at udvikle modeller og finde kreative løsninger, der gør det sjovt og så man selv undgår at bruge for meget tid på sociale medier.

Også selvom at man vælger at bruge Susannes undervisningsmetoder gennem webinar, masterclass og online challenges.


Lyt podcastafsnittet med Susanne Andreasen

og find hende på Facebook. Der er helt sikkert et webinar eller challenge, der kan hjælpe dig videre med din forretning og selvstændige drøm.
Har du en drøm om at medvirke i et podcastafsnit?

så er der i til og med 31. januar 2024 mulighed for at booke et podcastafsnit til podcastkanalen "Business i fokus" til en unik nytårspris.Spar 1500 kr. ex. moms ved booking inden 31. januar 2024. Afsnittet optager vi i februar, marts eller april, således du kan gå foråret i møde med dit personlige afsnit om din virksomhed, og hvor din business er i fokus.


Du er velkommen til at booke en uforpligtende samtale med Karina Jensen ved at skrive til hejsa@virksomhedspodcast.dk

Afsnit i podcastserien "Business i fokus"Mette Egelund - Skilt, og hvad så nu? 

Liselotte Ellegaard - Kvinde, kend din værdi! 

DitteMaria Sommer - Umuligt (en personlig beretning) 

13 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Yorumlar


bottom of page