top of page

Sådan bruger du podcasting til at markedsføre din virksomhed.
I august 2023 havde jeg fornøjelsen af at blive inviteret til at afholde et webinar hos Rikke Bech Skovgaard. Hvilket jeg naturligvis sagde glædeligt ja tak til!


For der er jo ikke noget bedre end at få lov til at vidensdele og tale om det man brænder for.

I mit tilfælde er det at lære andre at blive podcastere og lære dem hvordan podcasting kan være et element i deres markedsføring!🎧🎧

Sådan bruger du podcasting til at markedsføre din virksomhed!

Indeholdet i netop dette webinar lød sådan:


Vil du opdage, hvad en podcast kan gøre for dig og din virksomhed? Ønsker du at udforske potentialet i at bruge podcasting som en kraftfuld markedsføringsplatform? Så er dette webinar skabt til dig!

På dette webinar fik jeg, Karina Jensen, muligheden for at præsentere min virksomhed Virksomhedspodcast. Jeg delte ud af min ekspertise og gav deltagerne konkrete værktøjer til at opbygge deres egen virksomhedspodcast, som enten kan forstærke ens markedsføring eller fungere som et værdifuldt supplement til ens ydelser og produkter.

Jeg gennemgik nedenstående emner, som jeg finder yderst relevant for dem der gerne vil igang med at podcaste og jeg håber at deltagerne blev klogere på afgørende emner for succesfuld podcasting:

🎙️Konceptudvikling af en podcastserie: Få indsigt i, hvordan du skaber et unikt og engagerende koncept, der skiller sig ud fra mængden og tiltrækker din målgruppe.


Vi udforskede forskellige tilgange og dele strategier til at gribe lytternes opmærksomhed fra første sekund.

🎙️Planlægning af indholdet: Lær hvordan du strukturerer dine episoder, så de er informative, underholdende og værdifulde for dit publikum.


Vi diskuterede forskellige formatsmuligheder, interviewteknikker og metoder til at fastholde lytterne gennem hele podcasten.

🎙️Optagelser og redigering: Få praktiske tips og tricks til at sikre professionel lydkvalitet i dine optagelser.

Vi introducerede ligeledes deltagerne til redigeringsværktøjer og teknikker, der hjælper dem med at producere polerede og fængslende episoder.

🎙️Valg af udstyr og platform: Få vejledning til valg af det rette udstyr til din podcastproduktion, uanset dit budget.


Vi vendte forskellige hostingplatforme og gav anbefalinger til at dele sine episoder på relevante kanaler.

🎙️Markedsføring af din podcast: Opdag effektive strategier til at promovere din podcast og tiltrække lyttere.


Vi udforskede sociale medier, e-mail-markedsføring, samarbejder og andre taktikker, der kan hjælpe med at opbygge et dedikeret lytterfællesskab og øge ens synlighed.


Udbytte for deltagerne

Med dette webinar var det vores hensigt, at give deltagerne, ikke kun en dybdegående forståelse af podcasting, men også et solidt fundament til at starte deres egen virksomhedspodcast.


For det er nemlig det jeg er passioneret omkring. At hjælpe solo-selvstændige og virksomheder med at tage det første skridt mod at nå ud til deres publikum på en unik og indflydelsesrig måde!


Webinaret tog en 1 times tid og undervejs var deltagerne velkomne til at stille spørgsmål i chatten.


Har du selv overvejet at gå i gang med at podcaste?


Nåede du ikke at deltage i webinaret sammen med Rikke Bech Skovgaard, så fortvivl ikke 🌞


Der er mulighed for at vi sammen får dig opdateret på, hvordan du kan bruge podcasting som en del af din markedsføring:


Du har mulighed for følgende:


🎧 At booke en uforpligtende samtale om dine podcasttanker (både de gode og dårlige).

Du kan altid kontakte mig på +45 41 27 66 33.


🎧At arrangere et webinar, hvor jeg gerne går på og snakker om de punkter du læste øverst i artiklen.


🎧At komme med på det 6 ugers online forløb med opstart 1. november 2023 (pris 1500 kr. ex moms. Spar 2000 kr. til og med november).


🎧 At booke en workshop med plads op til 10 deltagere (pris 5000 kr. ex moms ved booking inden udgangen af 2023).


🎧 At medvirke i podcastserien Business i fokus, hvor du bestemmer indholdet i dit helt eget podcastsnit om netop din virksomhed.


🎧 At starte din egen podcast med mig som producer. Hvad enten du skal have hjælp hele vejen, til redigering eller oprettelse af platform.Lidt om Rikke Skovgaard


Rikke er founder af blandt andet www.businesscommunity.dk og hun hjælper nu ledere, medarbejdere og virksomheder generelt med organisationsudvikling igennem individuelle og fælles workshops forløb. Tillige har hun udviklet et BusinessCamp-koncept, hvor soloselvstændige kan udvikle dem selv og deres virksomhed.


Jeg vil helt sikkert anbefale dig at linke op med Rikke, hvis du er selvstændig og gerne vil udvikle din forretning og dig selv som selvstændig.
7 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page