top of page

Business i fokus: Krystaller og healing på camperpladsen KolindsholmIngrid Kolind Holm har medvirket i podcastserien "Business i fokus" og fortæller i podcastafsnittet Krystaller og healing på camperpladsen Kolindsholm, hvordan hun driver camperpladsen Kolindsholm Camperplads i Haderslev sammen med sin mand. Camperpladsen kom til for mange år siden, fordi ægteparret havde pladsen efter der tidligere havde været mink-drift.


I dag ser man ikke at der skulle have været end camperplads på matriklen og pladsen er velbesøgt.

De fleste gæster kommer fra Danmark, men hos Kolindsholm har de også fornøjelsen af campister fra Nordeuropa, herunder Holland, Tyskland, Italien, Spanien, Frankrig og Sverige. Desuden mindes Ingrid, at der i sin tid kom en autocamper ind med nummerplader der begyndte med AU. Vognen var simpelt hen fra Australien :-)


Hos Kolindsholm tages der altid godt imod gæsterne, og så vidt muligt får alle en rundvisning og et hjerteligt velkommen med på vejen, når de lander på pladsen.


Krystalle og healing

Udover den hyggelige camperplads, har Ingrid sin behandlerklinik på samme matrikel som hvor camperne kommer ind.


Gennem årerne har Ingrid uddannet sig indenfor forskellige behandlingsformer, fordi det altid har tiltalt hende at bruge sine inituative evner og at hjælpe andre.


Ingrid er i sin tid uddannet lægesekretær, men blev interesseret i kinesiologi efter at have oplevet ubalancer i sine egne energibaner. Siden denne oplevelse er det gået stærkt med uddannelser indenfor behandlinger, efter det første kursus i kinesiologi siden 2008. Ingrid har også uddannet sig som blandt andet krystalhealer og bruger meget sin intuition i sit behandler-arbejde.


Men klink tæt på camperpladser gør, at campisterne der kommer til Kolindsholm ved Haderslev, har mulighed for at både for at snakke med værtsparet om vind og vejr, men også at booke de alternative behandlingsformer og kosttilskud som Ingrid har i sin klink.


"Det handler om at skabe en rolig og afslappende atmosfære på camperpladsen, fordi gæsterne kommer og holder fri."

Artikel i ugebladet Hjemmet

Ingrids arbejde med healing og krystaler blev for nogle år tilbage omtalt i en artikel i Hjemmet.

Ingrid blev kontaktet af en journalist, der skulle skrive en artikel og denne journalist var blevet inspireret af en anden avisartikel, hvor Ingrid fortalte om sine evner.


Artiklen har stor betydning for Ingrid, både fordi hun er stolt af sit arbejde, som hun ved kan hjælpe mange mennesker med et sundere og bedre liv. Men også fordi, at efte den blev offentliggjort, har ugebladet Hjemmet lagt fremme i nogle af fællesområderne på camperpladsen, og er et godt udgangspunkt for at starte en samtale om behandlerklinikken og hvordan campisterne har det med alterantive og holistiske behandlingsformer.

📷Foto af Heidi Lundgaard

Krystaller og healing er ikke kun til kvinder...

Ingrid ved af erfaring, at det ofte er kvinderne der kommer på camperpladsen der er interesseret og nysgerrige på behandlerklinikken. Hun ved dog også af erfaring, at mænd også er nysgerrige på hvad hun kan. Selvom det måske ofte er konen eller kæresten der sender sin mand ned i klinikken første gang, manden skal have en behandling.


Hun bemærker, at hun har haft positive oplevelser med begge køn og at det er fantastisk at se, hvordan det passer sammen. Hun tror, at folk føler tillid til hende og deler deres historier og planer med hende - netop fordi der er den rette energi og rum til afslapning og pleje, når hendes campister kommer forbi Kolindsholm.


Fremtidens camperplads med rum til healing og genopladning.

Ingrid nævner i podcasten at hun ved, at de har et unikt campersted, hvor der er de helt rigtige omgivelser for healing og genopladning. Og hun er glad for at der er plads til, at bruge sin intuition og at bruge de forskellige metoder til at give healing til klienter og campister.


Kommer du som campercampist til Kolindsholm, kan du sagtens "blot" nyde de skønne omgivelser og roen.


For hvis man skal være modtager at nogle af Ingrids behandlingsmetoder, så er det vigtigt at man er åben over for, at modtage healing. Der er ingen der bliver presset ud i noget, da ens personlig velvære og udvikling, kommer indenfra og bliver bedre modtaget når man gerne vil modtage eksempelvis krystallernes healende energier.


Ingrid glæder sig om fremtiden på camperpladsen og ser potientialet i at pladdsen og klinikken i højere grad bliver et mere samlet koncept, hvor man kan tilbyde mere end "bare"en overnatning i skønne omgivelser tæt på Haderslev by.
Afsnit i podcastserien "Business i fokus"


Mette Egelund - Skilt, og hvad så nu? 

Liselotte Ellegaard - Kvinde, kend din værdi! 

DitteMaria Sommer - Umuligt (en personlig beretning) 

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page