top of page
Podcast om alternativ behandling
Tag din markedsføring til nye højder med dit podcastafsnit for  blot kr. 3.000 - inkl. moms, hvis du vælger at slå til inden d. 31/3 ’24, Og så får du oven i hatten en ekstra markedsføringsbonus. Prisen efter marts 4375,- inkl. moms.

Brug rabatkoden: spar25

Er du holistisk eller spirituel behandler, og har du overvejet at medvirke i en podcast, som en del af din markedsføring?

Kære du – og velkommen til vores Holistiske & Spirituelle Behandler Podcastunivers
 
Podcast er en fantastisk måde at markedsføre din virksomhed på … hvad enten du er fx healer, clairvoyant, akupunktør eller hypnotisør … eller du ”bare” har en alternativ tilgang til det, du hjælper dine kunder med som fx coach, terapeut eller mentor.

Ved at lade din stemme gøre sig gældende på vores podcastkanal, kommer du ud til en bred vifte af mennesker, der har interesse for alternativ behandling og leder efter svar, behandling og personlig udvikling.

Mennesker, der leder efter det, du kan.
 
Måske du sidder med tanken: ”Hvad har jeg dog at byde ind med i en podcast? Jeg gør jo bare det, jeg er god til”.
 
Men vi véd, at det er meget mere end ”bare”. Vi tør faktisk godt sige højt, at det, du kan og gør er dit kald – din livsmission – årsagen til, at du er i verden.
 

På vores podcastkanal samler vi energierne, og hjælper dig med at få lige præcis dit budskab ud til så mange potentielle kunder som muligt. Fordi både du og de fortjener det.
 
Det er missionen med Den Holistiske & Spirituelle Behandler Podcast.

"På vores podcastkanal samler vi energierne, og hjælper dig med at få lige præcis dit budskab ud til så mange potentielle kunder som muligt. Fordi både du og de fortjener det."

Vi vil elske at have dig med i et afsnit, så du kan få promoveret din virksomhed.

 

DU er eksperten, og derfor bestemmer du indholdet. Du leverer dit materiale til os på forhånd, og så sørger vores empatiske og nærværende podcastvært for, at du brænder igennem i løbet af de 20-25 minutter, et podcastafsnit varer.

 

Når du har lyttet til og godkendt afsnittet, bliver det lagt ud på en kanal for alternative behandlere, hvor du får du adgang til lyttere, der er interesseret i at lytte til dig.

 

 

Prisen for at tage din markedsføring til nye højder med et podcastafsnit er blot kr. 2.000,- ex. moms, hvis du vælger at slå til inden d. 31/12 ’23, og så får oven i hatten en ekstra markedsføringsbonus. Prisen efter nytår er kr. 3.500,- ex. moms.

 

 

Podcastafsnittet er dit til evigt eje, så du igen og igen kan bruge det i din markedsføring på forskellige platforme – fx de sociale medier, i dit nyhedsbrev eller på din hjemmeside.

 

 

Vi vil utrolig gerne have dig med i vores podcast, så lige præcis din viden og dine evner kan komme ud i verden og give genlyd i de rigtige ører.

 

Vi glæder os meget til at høre fra dig. Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

 

 

Varme hilsner

Karina Jensen

Initiativtager til

Den Holistiske & Spirituelle Behandler Podcast

 

og indehaver af

www.virksomhedspodcast.dk

Den holitiske og spirituelle behandler podcast 🎧Lyt afsnittene ved at klikke på billedet.

Dit eget podcastafsnit om dine spirituelle, holitiske eller alternative behandlingsmuligheder?

bottom of page